22.05.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Minuba har etableret selskab i Holland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minuba er klar til at hjælpe håndværks- og servicevirksomheder i Holland

Det er ikke kun virksomheder i den danske byggebranche, som har fået øjnene op for nødvendigen i at have effektive it-værktøjer, hvis man vil gøre sin virksomhed til en god forretning.

Minuba en af de væsentligste aktører på det danske marked, når det gælder online it-værktøj til ordre- og sagsstyring, og Minuba hjælper allerede håndværkere i både Sverige og Norge. Derfor er turen nu kommet til Holland. Minubas direktør, Casper Hassø Nielsen, fortæller:

- Minuba er klar til at indtage det Hollandske marked, hvor vi vil hjælpe håndværks- og servicevirksomheder med at effektivisere og digitalisere driften af deres forretning. Derfor har Minuba etableret et selskab i Holland og ansat Gert-Jan Jense som landechef, med base i Holland.

Minuba vil være lokalt tilstede i Holland og gøre det muligt for lokalt forankrede håndværksmestre at drive en professionel forretning som giver overskud med udgangspunkt i et solidt og fremtidssikret it-værktøj til sags- og ordrestyring.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere