10.04.2019  |  EL  |  Branchen

Minuba var medsponsor til DM i Skills for anden gang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minuba vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor var de igen i år medsponsor til DM i Skills.

Minuba var for anden gang medsponsor for DM i Skills, som løb af stablen den 4. - 6. april i Næstved.

DM i Skills er de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser. Her får de unge chancen for at vise deres talent og ved dette års DM i Skills dystede ”mestre” fra i alt 60 fag - 43 konkurrencefag og 17 demonstrationsfag i konkurrencen om at blive dette års danmarksmester indenfor deres fag.

Dette års DM i Skills adskilte sig dog fra de andre år – For det var nemlig første gang nogensinde, at der blev anvendt digital sagsstyring til DM i Skills. Hos elektrikerlærlingene stod der digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet, da de skulle dyste om podiepladsen. En del af de opgaver, som elektrikerlærlingene skulle konkurrere i, blev derfor løst via sags- og ordrestyringsværktøjet Minuba:

- Der er allerede mange af lærlingenes mestre som bruger Minuba og vi har stillet vores værktøj til rådighed på flere erhvervsskoler, så eleverne på den måde får en realistisk tilgang til uddannelsen også når de er på skoleophold, forklarer adm. direktør Casper Hassø Nielsen fra Minuba.

Et større fokus på erhvervsuddannelserne

Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. De arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser. DM i Skills er med til at vise erhvervuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau. Noget som Minuba gerne vil støtte op om:

- Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken, fremhæver Casper Hassø Nielsen.

Læs mere på skillsdenmark.dk – hvor du også kan se billeder fra dette års DM i Skills.

Tags: Minuba ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere