02.06.2021  |  EL  |  Byggeri

Indspark: MISTER DU VÆRKTØJ OG MATERIALER PÅ BYGGEPLADSEN?

En medlemsundersøgelse fra Tekniq Arbejdsgiverne, viser at 16,4 procent af landets el- og vvs-virksomheder indenfor det seneste år har været udsat for tyverier på de byggepladser, hvor de arbejdede. SuperVision Alarmteknik tager udviklingen alvorligt.

16,4 procent

Det er voldsomme tal, og udviklingen går tydeligvis i den forkerte retning. Samtidig kan indbruddene have meget store økonomiske konsekvenser for de virksomheder, der rammes og må stille arbejdet i bero, indtil det stjålne udstyr og materialer er blevet erstattet.

Det er imponerende hvordan tyveri og for den sags skyld også hærværk på byggepladser, er blevet et så stort problem i Danmark. Umiddelbart ser det ud til at vokse sig større og omkostningerne er kæmpestore - ikke kun ved det materiale og værktøj, der stjæles, men også den forsinkelse et byggeri udsættes for når disse ting sker.
VI MÅ TÆNKE LÆNGERE UD AF BOKSEN
Som alarm- og sikringsvirksomhed har det også fået os til at tænke lidt længere ud af boksen. Ud over mere traditionel byggepladssikring, har vi desuden udviklet en video-trailer, der kan opsættes på kort tid og som kan skaleres op og ned med flere kameraer alt efter behov. Vi har desuden en ekstern enhed af tidligere politifolk, som laver efterforskning af forskellige sager. Sidstnævnte oplever vi ekstra stor interesse for, da det er vigtigt at få stoppet gerningsmændene hurtigt.

Vil du vide mere om Byggepladssikring eller efterforskning, så ring til: 

Thomas Bach + 45 2393 1020
SuperVision Alarmteknik hovednummer:  + 45 7023 9310
www.supervisionalarm.dk
 

 

Mere fra Torben

Torben Allan Mikkelsen

Kommunikation & Formidling / SoMe Konceptudvikling / Salg

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere