07.01.2022  |  EL  |  El-materiel

Mobil mærkning med marking app til smartphone og tablet

Indhold fra partner Hvad er dette?

App’en “Marking system” fra Phoenix Contact tilbyder en hurtig og enkel måde for brugere at finde den egnede mærkning til alle deres behov, lave mærker og printe dem på en egnet printer.

App’en “Marking system” fra Phoenix Contact tilbyder en hurtig og enkel måde for brugere at finde den egnede mærkning til alle deres behov, lave mærker og printe dem på en egnet printer.

App’en er gratis, har en brugervenlig menu, fås på 19 sprog og muliggør en effektiv mærkningsproces til alle applikationer.

Ved hjælp af integrerede assistenter kan mærkningsmaterialet hurtigt og nemt udvælges blandt mere end 3.000 mærkningsløsninger til tre forskellige mærkningsteknologier. Når det egnede materiale er fundet, kan en individuel og applikationsspecifik mærkningsløsning hurtigt blive designet – uden behov for specialistviden. Muligheden for at lave den nødvendige mærkning direkte på stedet er især en fordel i forbindelse med serviceopgaver, hvor komponenter efterfølgende skal opmærkes. Den mobile printer styres via Bluetooth fra en mobiltelefon eller tablet med Android eller iOS. De skabeloner, der laves, kan også gemmes til fremtidige applikationer. 

App’en er tilgængelig både online og offline. Automatiske opdateringer sikrer, at den seneste softwareversion altid er til rådighed.

Læs mere om mærkningssystemer

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere