05.05.2021  |  EL  |  Belysning

Moderne og fleksibel belysning skabt med green:ID skinnesystem og Troldtekt LED

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brandbureauet GOTCHA har i nye og moderne kontorlokaler fået unikt og fleksibel kontorbelysning

Hos brandbureauet GOTCHA i Aalborg er der i de nyrenoverede kontorlokaler monteret unik og fleksibel green:ID belysning i morderne look tilpasset de enkelte rum.


Ecofoss har i samarbejde med Byens El-Teknik udarbejdet lysberegning ud fra kundens ønsker og oplæg til belysning i deres nye og moderne kontorlokaler i Aalborg. Med udgangspunkt i lysberegningen, og kundens ønsker, har Ecofoss leveret stilrent og tidløst LED belysning til det nyrenoverede og moderne kontormiljø.

Den valgte løsning giver optimal kontorbelysning med høj farveægthed (CRI>90), og dele af løsningen er yderst fleksibelt, idet der flere steder er anvendt nyt skinnesystem fra green:ID.


Netop fleksibilitet var ønsket i dele af kontormiljøet. I disse lokaler er der monteret LED spot-light samt LED Track-Bar i minimalistisk design fra green:ID. Ved denne løsning opnår kunden et system, som både er simpelt at justere efter behov, giver optimal belysning samt har et moderne look.
KLIK HER og se mere om green:ID skinnesystem

Troldtekt LED lysskinner
I den øvrige del af det moderne kontormiljø, er der i de mørke Troldtekt loftplader monteret 60 cm green:ID Troldtekt LED lysskinner. De unikke Troldtekt lysskinner er designet montering mellem Troldtektplader, og tilfører både et minimalistisk look i rummet samt et yderst godt arbejdslys.

green:ID Troldtekt LED lysskinnerne findes både i 60 cm og i 120 cm samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

Se alle Troldtekt LED varianter HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere