16.10.2020  |  EL  |  El-materiel

Modstandsdygtige mærker til fødevareindustrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med de to nye produktfamilier EML-D og WMTB HF-D, henholdsvis labels og kabelmærker, tilbydes nu professionel opmærkning til primært fødevareindustrien.

Med de to nye produktfamilier EML-D og WMTB HF-D, henholdsvis labels og kabelmærker, tilbydes nu professionel opmærkning til primært fødevareindustrien.

Den nye produktfamilie EML-D fra Phoenix Contact består af hvide og sølvfarvede mærker fremstillet af 2-lags kunststof med et integreret aluminiumslag, der gør mærket detekterbart.

Takket være ISEGA godkendelse er de ideelle til mærkning af forskelligt udstyr i controller-, system- og styretavleproduktion inden for fødevarebranchen. På grund af mærkernes kraftige klæbeevne kan de klæbe på rå og ujævne overflader. Temperaturområdet for de nye labels er
-40 oC til 120 oC.

Det nye WMTB HF-D kabelmærke leveres i standardfarve blå i polyether TPU-materiale for let genkendelse i fødevaresammenhæng. Grundmaterialet er FDA "Food & Drug" 21 CFR - GRAS "generelt anerkendt som sikkert", og mærket er certificeret i henhold til forordning (EU) nr. 10/2011. Mærket kan detekteres af både metal og x-ray detektorer. Temperaturområdet for de nye kabelmærker er -25 oC til 105 oC.

Thermoprinterne fra Phoenix Contact opmærker disse nye labels pålideligt og effektivt. Printet med det rigtige farvebånd er mærkerne modstandsdygtige over for mange kraftige rengøringsmidler, der anvendes i fødevareindustrien.


Læs mere om vores brede program inden for opmærkning

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere