03.05.2019  |  EL  |  El-materiel

Modulære elektronikhuse i et modulært system

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contact præsenterer en ny serie af modulære elektronikhuse til styretavleapplikationer. Serien Industrial Case System (ICS) omfatter et stort udvalg af bredder, højder og dybder såvel som et valgfrit TBUS8 8-polet DIN-skinne stik.

Phoenix Contact præsenterer en ny serie af modulære elektronikhuse til styretavleapplikationer.

Serien Industrial Case System (ICS) omfatter et stort udvalg af bredder, højder og dybder såvel som et valgfrit TBUS8 8-polet DIN-skinne stik til enkel modul-til-modul kommunikation.

Brugerne har fleksible muligheder for at udstyre huset med forskellige tilslutninger som RJ45, USB, D-SUB eller antennestik, hvilket muliggør integration af utallige funktioner. Forskellige farver, print og komponentvarianter muliggør individuelle og applikations-orienterede løsninger. Printkortstik og tilhørende grunddele med 5,0 mm deling fuldender udvalget af tilbehør.

De 3- eller 4-polede stik er designet til strømme op til 16 A og spændinger op til 300 V og muliggør enkel ledertilslutning med skrue- eller Push-in tilslutning.


Læs mere om de modulære ICS huse

Gå til ICS konfiguratoren

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere