02.05.2014

Modulære UPS-anlæg fra Eaton

Med Eaton 93PM UPS- enheder, kombineres markedsførende energieffektivitet med skalerbarhed og vertikal og horisontal redundans. Som resultat heraf kan IT-professionelle og driftsledere i datacentre meget enkelt og omkostningseffektivt specificere, skalere og tilpasse deres arkitektur til fremtidige ændringer i belastningskrav eller til nye krav til driftssikkerheden.

Fleksibiliteten i de nye 93PM UPS’er er et resultat af enhedens modulære design. Det gør det enkelt og omkostningseffektivt at skalere, og brugerne kan anlægge en ”betal-når-du-vokser” strategi.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Inddragelsen af Eatons patenterede Hot Sync trådløse teknologi til parallelkobling betyder også, at et system kan designes, eller skaleres, op til en spidsbelastning på 800 kW, så den disponible kapacitet maksimeres uden at gå på kompromis med systemets levetid og pålidelighed.

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere