17.02.2021  |  EL  |  Belysning

Montering af byggepladslys med ny SCANGRIP TRIPOD

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er strenge krav til godt arbejdslys på byggepladsen. For størst mulig fleksibilitet tilbyder SCANGRIP et nyt SCANGRIP TRIPOD 4,5m stativ, der er designet til montage af de danske og kraftfulde SITE LIGHT arbejdslamper, der lige er kommet på markedet.

Det luftdæmpede SCANGRIP TRIPOD 4,5m stativ kan forlænges fra 2,2 til 4,5, hvilket giver fuld fleksibilitet med hensyn til belysningsvinklen og -højden, alt efter hvilke arbejdsområder, der skal oplyses.

Stativet har et indbygget luftdæmpet sikkerhedssystem, der forhindrer, at lampen pludselig falder ned, når stativet hæves eller sænkes. Derudover leveres den med forankringsbøjler, der giver mulighed for ekstra stabilitet, når stativet udsættes for kraftig vind eller står på et ujævnt underlag.

SITE LIGHT byggepladslamperne giver en ekstrem oplysning af store arbejdsområder. Oplysningen af byggepladsen med SITE LIGHT lamperne afhænger af mastens højde og vinklen, lampen er placeret i, på masten. Download SCANGRIPs lysguide her.

Læs også: Byggepladser badet i lys fra fynske SCANGRIP

Læs mere om SCANGRIP TRIPOD 4,5m her.

Tags: SCANGRIP A/S

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere