13.02.2019  |  EL  |  Belysning

Moon - Lyser op, når solen går ned

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når solen går ned, får Moon dit hjem til at lyse op og se hyggeligt ud.

Moon er en dekorativt lyskuppel, der kan bruges til at skabe ekstra hygge på terrassen, i haven, på lange stier og i indkørsler. Med Moon kan du skabe den rigtige stemning omkring huset i de mørke timer.

Produceret i opal PE. Kan dæmpes med fasedæmp. Vi anbefaler LEDDim 200, LEDDim 400 og LEDDim Smart. Vælg mellem E27 lyskilde med 2700 eller 3000 Kelvin (medfølger). Beskyttelsesklasse IP65.

Leveres forsynet med 3 meter ledning med stik. Spyd til fastgørelse i jord er inkluderet. Tilkøb ankefeste til montering på hårde overflader.

Mere fra SG Armaturen A/S

SG Armaturen A/S

www.sg-as.no/dk

SG Armaturen er etabeleret i 1990, og er 100 % norsk ejet selskab. Selskabet har hovedkontor og centrallager i Lillesand og eksporterer til en række lande. SG har sin egen fabrik i GuangDong provinsen i det sydlige Kina, hvor der arbejder mere end 400 personer. SG produkterne består for høj kvalitet, design og innovation, og er det foretrukne valg til branchefolk, som el-grossister, installatører,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere