12.09.2023  |  VVS  |  Varme og køling

Morud fremtidssikrer med fjernvarme

Indhold fra partner Hvad er dette?

I den nordfynske by Morud har borgerne taget et beslutsomt skridt i retningen mod en grønnere og mere økonomisk sikker fremtid. De har nemlig valgt at skrotte deres gamle gasfyr og udskifte dem med fjernvarmeunits fra METRO THERM.

METRO THERM er i denne film taget med Peder fra Morud VVS & El på arbejde. 
Her følger vi ham i arbejdet med at udskifte et gammelt gasfyr med vores egen METRO System 6 Slimline – en ultrakompakt fjernvarmeunit med veksler til brugsvand og rumvarme. 

Baggrunden for de mange udskiftninger er, at det lokale fjernvarmeværk er i fuld sving med at nedgrave fjernvarmerør. Derfor har Moruds borgere fået meldingen, at det er nu de skal slå til, hvis de vil være med. 

Selv mener Peder, at det er en rigtig fornuftig idé:
"Det en god ide, at få det skiftet nu, når muligheden er her. Det er den vej vi skal og så kan man lige så godt få det gjort”.

Du kan læse meget mere om fjernvarmeprojektet i Morud lige her. 
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere