04.08.2022  |  VENTILATION  |  Sikkerhed

MULCOL Passiv brandsikring fra Armadan A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden Armadan fortæller om deres sortiment af MULCOL Internationals nytænkende passive brandsikring.

MULCOL International er en moderne producent af innovative passive brandsikringsprodukter. Det grundlæggende mål er at fremstille og teste effektive og brugervenlige produkter og løsninger, der overholder de gældende europæiske standarder.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Tillid og trivsel er nøglen til det gode sanitetssalg

I stedet for at teste teoretiske løsninger lytter de til markedet og er hele tiden klar til at teste produkterne så de kan bruges i praksis og afspejler virkeligheden.

Armadan føler sig ansvarlige for miljøet og sikkerheden for nutidens og fremtidige generationer. Vi beskytter liv, og derfor leder vi altid efter måder at gøre vores fremstillingsproces miljøvenlig og skabe effektive løsninger, der fuldt ud er rettet mod at redde liv.

-AKJ

Mere fra Armadan A/S

Armadan A/S

https://www.armadan.dk

Armadan A/S er din leverandør og rådgiver indenfor teknisk isolering Armadan A/S er din tekniske isoleringsrådgiver. Vi er en landsdækkende isoleringsgrossist indenfor teknisk isolering og vi sælger isoleringsprodukter af højeste kvalitet. Armadan A/S er Danmarks førende servicepartner indenfor teknisk isolering, passiv brandsikring og brandisolerin…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere