09.10.2020  |  EL  |  El-materiel

Multifunktionelle skæreværktøjer til applikationer inden for industri og håndværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Saksene fra Phoenix Contacts Cutfox serie har en lang levetid og mange forskellige anvendelsesmuligheder. Med deres fortandede klinger har de en høj skæreevne med optimale resultater.

Saksene fra Phoenix Contacts Cutfox serie har en lang levetid og mange forskellige anvendelsesmuligheder. Med deres fortandede klinger har de en høj skæreevne med optimale resultater. De nye sakse er egnede til skæring i kobber, aluminium, glas, kevlar, kunststof og skærmmateriale.

Der fås også varianter med afisolerings- og crimpningsområder. Med en non-slip, soft-grip overflade og et ergonomisk design giver det specialdesignede 2-komponent greb komfortabel og sikker håndtering i den enkelte applikation. De lette og kompakte sakse har skruesamlinger og kan justeres. Cutfox seriens sakse er fremstillet i specielt hærdet værktøjsstål og modstandsdygtigt kunststof. De har høj korrosionsmodstand og lang holdbarhed. Saksene er derfor et pålideligt værktøj til et professionelt arbejdsmiljø.

Se det brede program i værktøj


 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere