13.07.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Multigun - revolutionerende patronpistol med justerbar kraftoverførsel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Multigun er den eneste patronpistol med justerbar kraftoverførsel. Uanset om du arbejder med en tynd fugemasse eller et kraftigt klæbemiddel, bestemmer du styrken.

Multigun fra TEC7 - en revolutionerende patronpistol med justerbar kraftoverførsel.

Med Multigun samles alt det bedste i en, så du kun behøver en fugepistol til dit arbejde. Desuden passer Multigun til alle typer klæbemidler og fugemasser i en standardpatron. 

En fugepistol er praktisk at have ved hånden til mange forskellige opgaver. Fra nu af kan du bruge den samme pistol, nemlig Multigun, til alle dine projekter uanset konsistensen af fugemassen eller klæbemidlet. Multigun gør det overflødigt at have flere pistoler og garanterer et perfekt resultat. Du indstiller nemlig selv pumpekraften, hvilket også gør arbejdet mere præcist.


Altid fuld kontrol i erhver situation 

Med en Multigun kan du påføre klæbemidlet eller fugemassen ekstremt præcist hver gang. Multigun er en revolutionerende patronpistol med fuldt justerbar pumpekraft. Det er også den eneste fugepistol, hvor du har fuld kontrol med pumpekraften, hvilket er unikt i Europa. Bruger du en let fugemasse, et tungt klæbemiddel eller et kemisk anker? Fra nu af er det nok med én fugepistol - Multigun klarer det hele.  

Indstil den ønskede pumpekraft 

Multigun gør det ikke bare nemmere at få en flot finish. Den er også en fornøjelse at starte op med. Pistolen har et ergonomisk letvægtsdesign, der aflaster dine fingre og håndled. Den er roterbar, så dysen hele tiden placeres i den rigtige position, og den kan indstilles trinløst fra 12/1 til 25/1. På denne måde kan tætning og klæbning udføres ubesværet og præcist. Du vil nyde godt af Multiguns brugervenlighed år efter år. Multigun er nemlig fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer en lang levetid. Det ses tydeligt af den stærke aluminiumsramme og den behandlede stålstang med fjederkrog.

…præcis som det skal være!

Du finder Multigun her: https://tec7.com/da-DK/produkter/vaerktoj/multigun

Tags: TEC7

Mere fra TEC7

TEC7

https://tec7.com/da-DK

  • mail@tec7.dk
  • 76134747
  • Industrivej 2, 6690 Gørding, Denmark

TEC7, som er en del af Novatech, startede som et belgisk familiefirma for mere end 20 år siden. I dag er TEC7 et internationalt selskab, som er markedsførende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland. Vi har et mål- nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere