09.12.2020  |  EL  |  Branchen

Nødlicenser på grund af Corona

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få nødlicenser og gratis adgang til vores programmer, såfremt du er hjemmearbejdende uden adgang til dine firmalicenser.

På grund af den seneste udmelding omkring COVID-19 virus, hvor mange nu igen skal arbejde hjemmefra, har vi oprettet nødlicenser til vores programmer. Disse licenser gør det muligt at få gratis adgang til vores programmer, såfremt du er hjemmearbejdende uden adgang til dine firmalicenser.

Kontakt Dorte Sommer på 4676 0485 eller skriv til os på salg@pcschematic.com, så vil vi med glæde hjæpe dig, så du kan fortsætte dit arbejde hjemmefra.

Corona skal ikke forhindre dig i at lave din dokumentation!

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere