03.09.2019  |  EL  |  Branchen

Case: Nødstrøm sikrer 100% oppetid for Green Mountain

Indhold fra partner Hvad er dette?

Green Mountain blev etableret i 2013 og designer, bygger og drifter verdens sikreste co-location datacentre.

 Et af datacentrene ligger på Rennesøy ud for Stavanger, mens det andet befinder sig i Rjukan, Telemark. Co-location som tjeneste er i kraftig vækst, og Green Mountain planlægger at bygge et tredje datacenter i løbet af den nærmeste fremtid.

Green Mountain har kunder inden for mange forskellige segmenter såsom bank og finans, sundhedssektoren og cloudtjenester. Løsningerne, som tilbydes gennem datacentrene, ligger på så højt et sikkerhedsniveau, at de aldrig kan svigte.

Samarbejde med Coromatic
Da datacentret i Stavanger skulle bygges, havde Green Mountain behov for en leverandør af nødstrøm.
– Vi vurderede flere leverandører, men valget faldt på Coromatic på grund af deres konkurrenceevne og optimale, tekniske løsning, siger Tor Kristian Gyland, CEO Green Mountain.
Datacentret skulle bygges helt fra bunden, og en komplet leverance var derfor nødvendig. Coromatic har leveret en skræddersyet løsning til Green Mountain, som består af rådgivning, projektledelse, design og implementering af fem store nødstrømsanlæg med totalydelse på 12 500 kVA. Totalleverancen gav kunden forudsigelighed og et
godt overblik.


– Coromatic har specialistkompetence inden for nødstrøm, og vores løsninger sikrer samfundskritisk infrastruktur over hele Norden. Nødstrøm er uvurderlig, i tilfælde af at et uforudset problem opstår i datacentret.

Det har været et privilegium at samarbejde med Green Mountain, siger Arild Jensen, forretningsudvikler og salgsleder inden for nødstrøm i Coromatic. Leverancen fra Coromatic er en kritisk del af Green Mountains virksomhed, da den sikrer at den aftalte SLA (Service Level Agreement) med kunderne overholdes.
– Det er mange fordele ved at have Coromatic som partner. Det er deres evne til at forstå vores behov som kunde, og til at vælge det rigtige design baseret på vores strenge krav. Men det er også evnen til at levere løsningen nøjagtig som ønsket. Det gælder både aflevering og testning, men også opfølgning på udstyret gennem hele livscyklussen, siger
Gyland.


Dagens situation
Coromatics løsning har fungeret optimalt, og Green Mountain har opnået 100% oppetid på begge datacentre helt siden opstarten.
– Vi er meget glade for leverancen fra Coromatic, og vi har en partner som vi kan stole på. At have en sikker, stabil strømforsyning til enhver tid er det allervigtigste for driften af et datacenter. Vi er helt afhængige af kompetencen og kvaliteten, som vi får gennem samarbejdet med Coromatic, afslutter Gyland.

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere