25.03.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nødstrømsløsning med lithium-batterier sikrer pålidelig drift i it- og Edge computing-miljøer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eatons nye 5P-lithium-ion-nødstrømssystem er baseret på lithium-batterier med lang levetid og hurtig genopladning. Det giver en stabil back-up strøm, som øger sikkerheden og presser vedligeholdelsesomkostningerne i bund.

Power management-virksomheden Eaton har udviklet et nyt rack-monteret 5P-lithium-ion-nødstrømssystem (UPS), som er målrettet it- og Edge Computing-miljøer. Løsningen er baseret på Eatons velkendte og pålidelige 5P-UPS-platform. Den nye integrerede model er driftssikker og tilbyder forbedret netværkssikkerhed, forlænget batterilevetid og funktioner, der muliggør fjernadministration.

"I takt med at flere virksomheder investerer i Edge-Computing og distribuerede infrastrukturer, vil it- og datacentereksperter få brug for pålidelige løsninger, der kan fungere med et minimalt behov for support on-site," siger Frank Jakobsen, Senior Representative hos Eaton Danmark om det nye produkt.  

Et stort fremskridt for UPS-teknologien
5P-lithium-ion-UPS'en anvender lithium-ion-batterier, der forbedrer ydeevnen sammenlignet med almindelige bly/syre-batterier. De nye batterier har en levetid på op til otte år, og det reducerer behovet for udskiftning af batterier midtvejs i livscyklussen. Lithium-ion-batterier oplades også tre gange hurtigere end bly/syre-batterier, hvilket gør løsningen mindre sårbar og maksimerer oppetiden i tilfælde af strømafbrydelser.

"Vores 5P-lithium-ion-UPS repræsenterer et stort fremskridt for UPS-teknologien. Den giver fagfolk en pålidelig back-up strøm, samtidig med at de opnår lavere omkostninger til vedligeholdelse og øget sikkerhed," siger Frank Jakobsen. 

Eatons 5P-lithium-ion-UPS omfatter et indbygget batteristyringssystem (BMS), som leverer opdateret indsigt i batteriets ydeevne og opladningscyklusser samt aktiv temperaturovervågning, så brugeren hele tiden kan følge med i UPS-batteriets livscyklus. UPS'en giver også forbedret netværkssikkerhed med branchens første gigabit-netværkskort fra Eaton, der lever op til både UL 2900-1- og IEC 62443-4-2-standarderne.

Yderligere funktioner i Eatons 5P-lithium-ion-UPS omfatter:

  • Et brugervenligt letvægtsdesign, der er 20 procent lettere end tilsvarende bly-syre-UPS'er.
  • Fleksible monteringsmuligheder, der giver mulighed for en mere enkel installation og implementering.
  • Optager mindre plads i racket. Den kompakte 1U-rackenhed og slimline-vægbeslag gør det nemt at finde plads til enheden.
  • Fem års standardgaranti på UPS og batterier.

For flere oplysninger om Eatons 5P-lithium-ion-UPS, besøg Eaton.eu/5P. Oplysninger om Eatons komplette serie af power management-produkter, som kan hjælpe fagfolk med at organisere, beskytte og administrere deres kritiske infrastruktur, kan findes på Eaton.dk/powerquality.

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Der hvor elektricitet er vigtig for dig, der er den også vigtig for os! Eatons mål er at sørge for, at der er adgang til pålidelig, effektiv og sikker strøm, når der er mest brug for det.Eatons elektriske division er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, UPS / back-up strømbeskyttelse, kontrol og automation, belysning og sikkerhed, løsninger til…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere