Event

Nøglen til succes for bygningsdrift - indregulering

Danvak

danvak.dk/

  • info@danvak.dk
  • 36 36 90 60
  • Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 30.03.2023
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hvornår er reguleringerne gode nok ? Bygningsreglementet beskriver funktionstest, og Molio har krav til hvor stabile reguleringer skal de være.

Nøglen til succes for bygningsdrift - indregulering

Vi taler om indsvingningsperioder – stabilitet osv. og kan konstatere, at de fleste automatikfirmaer efterlader det med standardværdier som de er programmeret med. De fleste bliver overrasket over hvor gevaldigt hurtigt indregulering kan have en effekt på byggeriets fremdrift indenfor de tekniske områder.

Indregulering spiller en essentiel rolle for energibesparelse, anlæggets levetid og stabilitet for anlægssystem. Man skal sætte mere fokus på bygningsdrift indenfor reguleringen af de tekniske anlæg og blive bedre til at anvende indregulering i de forskellige fagområder.

 

Udbytte:

Forstå hvorfor indregulering er så vigtigt og få nogle gode ideer til, hvordan indreguleringen nemt kan foretages.

 

Målgruppe:

Bygningejere, driftsfolk, rådgivere og andre der har interesse i, at anlæggene kører ordentligt ved aflevering og i fremtiden.

Tags: Danvak

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere