25.01.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

Nanoleaf åbner for Thread-support til smarthome

Virksomheden Nanoleaf annoncerer nye planer om at åbne op for Thread understøttelse til alle Thread over HomeKit-produkter.

I første kvartal af 2022 vil virksomheden Nanoleaf åbne op for Thread-understøttelse til alle sine HomeKit-produkter. Udvidelsen skal styrke Thread-økosystemet og dets muligheder for brugerne, meddeler virksomheden.

Thread-teknologi kan danne et såkaldt mesh-netværk med lav forsinkelse mellem enheder, hvorved det er muligt at skabe hurtigere opkoblingshastigheder og undgå at tabe forbindelsen.

LÆS OGSÅ: Uponor i front med prefab og bæredygtige løsninger til certificerede byggerier

I tæt samarbejde med Apple og Thread Group vil den nye opdatering blive frigivet i løbet af første kvartal 2022. Opdateringen vil gøre det muligt for Nanoleafs Thread Border Routers at interagere med alle Thread over HomeKit-enheder.

Den kommende opdatering vil også bane vejen for Matter over Thread-enheder fra andre producenter, efterhånden som de kommer på markedet.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere