01.09.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Nanoleaf lancerer egen router til smarthome-belysning

Nanoleaf lancerer deres egen Thread border-router via Nanoleaf Shapes og Elements controllere.

Den innovative smarthome-belysningsvirksomhed, Nanoleaf, lancerer nu sin egen Thread border-router via controllen til både Nanoleaf Shapes og Nanoleaf Elements. Med den nye Nanoleaf border-router vil Nanoleaf Essentials-enheder automatisk gå på Thread-netværket, når Shapes- eller Elements-controllere er tilsluttet WiFi.  

Nanoleaf annoncerer samtidig indgåelsen af partnerskab med det Amazon-ejede eero for at udvide Thread-økosystemet gennem eeros mesh-WiFi-routere, der lanceres som Thread border-routere. eero Pro, eero Beacon, eero Pro 6 og eero 6 fungerer som border-routere med Nanoleaf Essentials-produktlinjen som de første kompatible produkter ved lanceringen.  

Nanoleaf og eero slutter sig til Apple og Google som en del af den første bølge af virksomheder, der sender Thread border-routere på markedet og åbner dem for Thread-baserede smarthome-enheder. 

Intelligent kommunikation
Thread border-router-funktionen er indbygget i Nanoleaf Shapes-controlleren, Nanoleaf Elements-controlleren og eeros produktlinje af mesh-wifi-routere, der bygger bro over wifi-netværket til et Thread-netværk, hvilket eliminerer behovet for ekstra hubs. Dette hjælper med at forbinde alle dine Thread-aktiverede enheder og danner et mesh-netværk, der giver hver enhed mulighed for at tale det samme universelle sprog.  

Resultatet skal være et mere pålideligt netværk, hvor enheder kan kommunikere med hinanden frem for at være afhængig af en enkelt opkobling, fx gennem WiFi eller Bluetooth. Thread border-router muliggør også cloud-kontrol på Nanoleaf Essentials-enheder og integration med Alexa, Samsung SmartThings og Google Assistant. 

Thread-funktionaliteten er åben for iOS-brugere og i løbet af få uger, forventeligt i midten af september, også for Android-brugere.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere