17.06.2021  |  EL  |  Belysning

Nanoleaf lancerer smart-home-lyspaneler med træ-look

Nanoleaf lancerer Elements, som er sekskantede lyspaneler med træ-look.

Nanoleaf Elements kombinerer personlig boligindretning med skræddersyet smart-home-belysning. De tynde, sekskantede moduler med trælook kan let arrangeres i personlige layouts, som giver mulighed for at skabe egne unikke lysoplevelser.

Hvert Elements-panel har en unik trælignende struktur, der henter inspiration fra naturen. Panelernes afbalancerede neutrale tone er omhyggeligt udformet, så de passer problemfrit ind i alle hjem, uanset stil. Panelerne kan nemt fastgøres med det dobbeltklæbende monteringstape, som følger med.

"Vores mål er at give vores kunder mulighed for at bringe nogle af naturens elementer indendørs og skabe de beroligende oplevelser, som alle mennesker har brug for", siger Gimmy Chu, administrerende direktør og medstifter af Nanoleaf.

Ekstrafunktioner

Elements har et bredt spektrum af lys og leveres med 11 udvalgte lysscener. Det er let at styre panelerne via Nanoleaf-appen og få adgang til en bred vifte af funktioner og måder at tilpasse din belysning endnu mere på. Circadian Lighting-funktionen synkroniserer farvetemperaturen efter døgnets rytme. Desuden er der funktioner i appen, hvor man kan indstille, hvornår lyset automatisk tændes og slukkes.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere