27.09.2022  |  EL  |  Energi

Nedsæt dit energiforbrug!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spar tusindvis af kroner - Find utætheder på trykluft

For første gang er udtrykket at ”Høste de lavthængende frugter først” også det mest effektive. Industrien smider bogstaveligt vis tusindvis af kroner ud i den blå luft. Bruger din virksomhed trykluft, så har du sikkerhed utætheder i dit anlæg og jo hurtigere du får lokaliseret og tætnet disse, jo flere penge kan du spare på din elregning.

FLIR Si124 ser og viser dine utætheder selv på lang afstand og i larmende miljøer. En lækage i et trykbårent anlæg afgiver ultralyd, som ikke er hørbart af det menneskelige øre. FLIR Si124 er opbygget med 124 super følsomme mikrofoner, som er placeret, så det er muligt at bestemme retning af lækagen, samt lækagens størrelse når rummet skannes.

Denne metode er typisk 10 gange hurtigere end traditionelle skanninger foretaget med ultralydsudstyr og ”sniffermetoden”. Instrumentet arbejder fra 0,3 til 100 meters afstand, og finder superhurtigt en eventuel lækage af gasser, luft eller damp på trykbårne anlæg.

Si124 kvantificer lækagestørrelsen for at indikere, hvor meget energi der gik tabt, og hvor mange penge der spares ved at opdage/reparere problemet.

Se mere på www.elma.dk.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere