30.10.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Nedsæt risikoen for smittespredning på arbejdspladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Influenzasæsonen er ved at nærme sig. Er din virksomhed klar?

Sygefraværet på arbejdspladsen mindskes med et godt indeklima

Luftfugtigheden spiller en vigtig rolle når det kommer til de ansattes sundhed og produktivitet. Den påvirker nemlig indeklimaet og ens helbred mere end de fleste er klar over. 

En luftfugtighed på under 40 % RH øger risikoen for smittespredningen af luftbårne vira, heriblandt influenza. I vinterhalvåret er luften indenfor oftest for tør, hvilket betyder, at vira har optimale levevilkår og flere risikere at blive smittet. 

Men risikoen for smittespredningen kan nedsættes, hvis luften befugtes og luftfugtigheden hæves. Viras overlevelsesevne reduceres med 80 % når luftfugtigheden er over 40 % RH. 

Læs mere om, hvordan I på arbejdspladsen kan nedsætte sygefraværet og risikoen for smittespredning.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere