19.02.2021  |  EL  |  Belysning

Nem og hurtig montering af intelligent gangbelysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID plafond-lamper fås nu med CCT-omskifter og i to størrelser

De intelligente LED "SMART" plafond-lamper fra green:ID er blevet opgraderet og fås nu med CCT-omskifter mellem 3.000 og 4.000 kelvin samt i størrelserne: Ø: 260 mm. og Ø: 340 mm.

Med de intelligente og tidsbesparende green:ID ”SMART” plafond-lamper er der både tid og penge at spare.

green:ID LED ”SMART” plafond-lamper har et simpelt og nemt monteringssystem, som forenkler monteringsprocessen. Dermed opnår man ikke blot besparelse på forbruget men også på selve monteringen.

green:ID ‘SMART’ plafond-lamper kan seriekobles som ”master” og ”slave” funktion, hvor de kan seriekobles til fx at tænde alle lamper i en opgang, uanset hvilken lampe der aktiveres.

Modellen med indbygget sensor kan tænde og slukke de øvrige ud fra adskillige indstillingsmuligheder.

Den indbyggede microwave-bevægelsessensor kan reagere på lang afstand, og følsomheden kan tilmed justeres efter ønske og behov, ligesom der er indbygget skumringssensor for justering efter dagslys. Slukketiden kan styres og lampen skal slukke helt eller være på 10%-30% belysning.

De intelligente og tidsbesparende green:ID LED plafond-lamper er velegnet til montering i bl.a. gangarealer, opgange og boligblokke. Endvidere har de en tæthedsgrad på IP44, hvilket også gør at de også er velegnede til baderum, ligesom de er IK10 brudsikre og opfylder kravene for opsætning i fællesarealer.

green:ID LED lampen er naturligvis med fuld garanti i 5 år.

Find yderlige information og specifikation om green:ID ”SMART” plafond-lamper HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere