Netværk

Branchen

Nyt initiativ for lærlinge skal bygge broer på tværs af fagene

Nyt initiativ på Fyn samler lærlinge fra branchen. På den måde forsøger man at skabe et tværfagligt netværk for de unge i håndværksvirksomhederne.

Sikring

Slut med dårlig sikkerhed på overvågningsudstyr

Producenter af overvågningsudstyr er i fuld gang med at bygge sikkerhed ind i kameraer, sensorer og dørsystemer. Det sker som konsekvens af, at mere og mere overvågningsudstyr bliver netværksbaseret og dermed udsat for hackeres angreb. Fremtidens overvågning bliver sikre, intelligente helhedsløsninger, hvor hardware, netværk og cloud kombineres, lyder det fra de store producenter.

Byggeri

Netværk for grønne håndværkere

En række fynske og sydjyske el- og VVS-installatører samarbejder omkring energirigtige bygningsløsninger.

Energihåndværkere: Kunderne skal have et skub

Boligejerne har ikke overblik over de energimæssige og økonomiske konsekvenser ved at energirenovere. Derfor skal håndværkerne hjælpe dem til selvhjælp, mener elinstallatør Bo Rasmussen, der er initiativtager til netværket E-OP Energioptimering.

Bygge- og ejendomsbranchen holder topmøde i Vejle

For første gang samles beslutningstagere i den danske bygge- og ejendomsbranche under samme tag i to dage. Det sker i forbindelse med nyskabelsen Ejendomsdagene. Blandt talerne er klimaminister Martin Lidegaard.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere