01.12.2020 | Navnenyt

Nicki fejrer 10 års jubilæum i Laufen

Nicki fejrer d. 1/12-2020 10 års jubilæum hos LAUFEN

I dag markerer ikke kun starten på julemåneden, men også den dag, hvor Nicki Mørkeberg havde sin første arbejdsdag i LAUFEN-regi for præcis 10 år siden.

På Torvet i Køge åbnede vi i 2008 dørene til det første LAUFEN-kontor i den nordiske region. To år efter kom Nicki til virksomheden, og han har siden kunnet følge den store udvikling, som vi har oplevet i årenes løb. Fra et beskedent kontorlokale, til i dag, hvor det danske kontor er blevet et center, der administrerer hele den nordiske og baltiske region for LAUFEN.

For en virksomhed som Laufen Nordic, der kom til Danmark for kun 12 år siden, må man sige, at et 10 års jubilæum ikke er hverdagskost” udtaler adm. direktør Daniel Jørn Nielsen og fortsætter, ”vi er super stolte over at have Nicki på vores hold, og jeg kan dårligt forstå, at vi allerede nu har den første medarbejder, der runder dén milepæl i Danmark”.

Jubilæet bliver fejret mellem kollegaerne med et stort og coronavenligt morgenmadsbord – forhåbentlig tillader fremtiden også mere end dét, men på nuværende tidspunkt er det hele bevidst holdt i god ro og mag på kontoret.

Selv siger Nicki, at han er meget glad for at have været med i den udvikling, som LAUFEN har oplevet i hele den nordiske region. ”Årene er gået ret hurtigt, men når jeg tænker tilbage, er det helt utroligt, hvor meget der også er sket på dén tid – det er rigtig dejligt, at der er blevet taget så godt imod os blandt både kunder og samarbejdspartnere, og dét er jeg meget taknemmelig for” udtaler han.

Nicki har i alle sine år hos LAUFEN imponeret med et kæmpe branchekendskab samt altid stået med helt fremme i spidsen for virksomheden som projektchef, hvorfra han har mange prestigefyldte projekter i porteføljen.

Vi ønsker Nicki tillykke med sine første 10 år i LAUFEN og ser frem til mange flere.

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere