21.08.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nicobelli begynder at sælge produkter via KlarPris’ webshop!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nicobelli er enedistributør af Paffoni og FlowCon Internationals dynamiske og termostatiske reguleringsventiler, som nu kan købes via KlarPris!

Nicobelli er en VVS-grossist med særlig fokus på kvalitetsvarer. Alle varer er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og miljømæssige krav. Virksomheden er desuden enedistributør af Paffoni og FlowCon Internationals dynamiske og termostatiske reguleringsventiler.
 

“Nicobelli står for FlowCon, og så er vi eneforhandler af italienske Paffoni, så vi glæder os til at komme ud til de professionelle VVS-installatører via KlarPris, så de får nemt ved at købe disse varer. Og så vil vi gerne takke KlarPris for en yderst god support i hele den her proces!” – Carsten K. Hartmann, Adm. Direktør i Nicobelli.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere