24.11.2021  |  EL  |  Belysning

Niko åbner nyt showroom i Høje Taastrup, tæt på København

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du komme endnu tættere på Nikos produkter og intelligente løsninger. Niko har nemlig åbnet et nyt showroom for installatører, rådgivere og grossister i Høje Taastrup kun 10 minutter fra København.

– Vi vil gerne gøre det lettere for vores professionelle kunder og partnere at opleve, hvad vores produkter kan og få overblik over de løsninger, Niko kan tilbyde, fortæller Thomas Phillipsen, der er salgschef for Niko Danmark.

Showroomet vil altid være opdateret med de seneste nyheder og tilbyder en hands-on experience, hvor du kan opleve de forskellige produkter, designs og løsninger i virkeligheden. Du kan blandt andet se vores komplette afbryderprogram og få de mange designs mellem hænderne. Du kan også prøve kræfter med vores sensorløsninger og Niko Home Control og opleve, hvordan det føles at styre musikinstallation, rullegardiner eller en ’sluk-alt’-knap.

Niko vil bruge det nye showroom til både produktdemonstrationer, møder, kurser og træningssessioner for alle sine professionelle kunder.

– Vi glæder os til at have alt samlet ét sted, så vi kan komme tættere på vores partnere, øge kvaliteten i vores præsentationer og inspirere vores kunder på tværs af projekttyper, fortæller Thomas Phillipsen.

Showroomet er åbent efter aftale. Ønsker du at kigge forbi, er du altid velkommen til at kontakte din Niko-sælger.

Læs mere om det nye showroom her

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere