10.02.2022  |  EL  |  El-materiel

Niko designer elegante, intuitive og brugervenlige løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er dine kunder på jagt efter afbrydere og stikkontakter i et design, der passer til lige præcis deres bolig, har Niko det, du skal bruge.

Niko tilbyder afbrydermateriel i tre forskellige designserier – Pure, Intense og Original – hver med sit elegante udtryk, og som kan mixes og matches til hele 378 forskellige designkombinationer.

  • Niko Pure er en ultra-minimalistisk serie, hvor det stilrene design er i centrum.
  • Niko Intense tilbyder bløde silhuetter, der giver afbryderne en varm karakter.
  • Niko Original er en serie med bløde linjer og sarte farver.

Dermed kan Niko matche enhver personlig stil, og vores designs er samtidig funktionelle, så alle løsninger er hurtige og lette at installere.

”Design er altid i fokus hos Niko. For os handler det om, at vores produkter skal have et moderne og elegant look, være nemme at bruge og give fleksibilitet til et komplet lysstyrings- og smart home-system,” forklarer Thomas Phillipsen, der er salgsdirektør i Niko Danmark.

Læs mere om Nikos mange muligheder indenfor afbrydermateriel

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere