Event

Niko Home Control introduktionskursus

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

  • info@niko.dk
  • 7442 4726
  • Stenager 5, 6400 Sønderborg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 06.10.2020
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Veltec, Herlev
Tilmeld  

Introduktionskurset giver dig et overblik over produktprogrammet i boligautomatiseringssystemet Niko Home Control samt mulighed for at arbejde lidt praktisk med systemet, så du kan opleve hvor let det er at komme i gang med basisløsningerne.

Målgruppe
Du er sandsynligvis elektriker, overmontør, el-installatør, rådgivende ingeniør eller system-integrator.

Forudsætninger
Som udgangspunkt er det en fordel at have en elektrikerbaggrund eller lignende teknisk bagrund.

Indhold:

  • Niko Home Control produktprogram og systemoverblik
  • Software til konfiguration og App til betjening
  • Basisfunktioner og avancerede funktioner
  • Eksempler på boliginstallationer
  • Praktiske eksempler med fysisk installation af produkter

Kursusbeskrivelse
Niko Home Control er et velafprøvet og robust boligautomatiseringssystem, som er let at projektere, installere, idriftsætte og bruge for dig og dine kunder. Du vil få overblik over mulighederne med Niko Home Control og få mulighed for at prøve programmering via gratis konfigurationssoftware, og brug af løsningerne fra gratis app til betjening. Med Niko Home Control kan du integrere adgangskontrol, gardinstyring, musik, ventilation, varme, energioverblik og meget mere. Du får kendskab til Nikos partnerskaber med førende mærker, som fx Sonos, VELUX, Nibe m.m.

Udbytte
Du vil få overblik over Niko Home Control produktprogrammet og indblik i de mange mulige løsninger. Du får mulighed for at arbejde lidt praktisk med Niko Home Control, så du kan opleve hvor let det er at komme i gang med basis-løsningerne og gradvist opbygge erfaring. Medbring din egen pc/mac med administratorrettigheder, så sørger vi for at få Niko Home Control konfigurationssoftware installeret, så du kommer godt videre.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere