08.03.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Niko indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produkter fra Niko vil fremover bære logo, så de er endnu nemmere at spotte i KlarPris!

Niko har i mere end 60 år været kendt som leverandør af markedets mest holdbare produkter til intelligent lysstyring – tidligere under navnet Servodan. Seneste har Niko lanceret Niko Home Control, der er en fremtidssikret Smart Home løsning.

Fællesnævneren for Nikos løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Nikos produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.

Fremover vil alle Nikos produkter være nemme at finde, da de vises med logo i KlarPris!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen.Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler.Se alt i netto-priser med markedets smarteste indkøbsalgoritme.Brug en søgemaskine der kan forudsige, hvilke varer du leder efter, lige meget…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere