App-guide

Niko | Niko Detector Tool

Niko Detector Tool
Med Niko Detector Tool kan du konfigurere sensorer på en helt ny og intuitiv måde. Du installerer appen på din smartphone, og derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign. Det er derfor hurtigt og enkelt at konfigurere dine sensorer, også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv. Konfigurationen overfører du til sensor via en IR-dongle i telefonens jackstik.

Trin for trin guide
Niko Detector Tool giver dig en brugervenlig oplevelse. I appen er der defineret en lang række løsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen trin-for-trin.

App sikrer ensartethed
Undervejs i konfigurationen har du naturligvis altid mulighed for at tilpasse konfigurationen til dine specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation.
 
Navn: Niko Detector Tool
Udbyder: Niko-Servodan A/S
Tlf.: +45 7442 4726
 
Download App:
 

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Sint-Niklaas, Belgien, der udvikler og producerer kontaktmateriel, lysstyring og boligautomatisering. Vores løsninger minimerer energiforbruget og giver øget brugerkomfort. Niko Group beskæftiger mere end 700 medarbejdere i 10 lande. Niko Nordic i Sønderborg er kompetencecen…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere