App-guide

Niko | Niko Detector Tool

Med Niko Detector Tool kan du konfigurere sensorer på en helt ny og intuitiv måde. Du installerer appen på din smartphone, og derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign. Det er derfor hurtigt og enkelt at konfigurere dine sensorer, også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv. Konfigurationen overfører du til sensor via en IR-dongle i telefonens jackstik.

Trin for trin guide
Niko Detector Tool giver dig en brugervenlig oplevelse. I appen er der defineret en lang række løsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen trin-for-trin.

App sikrer ensartethed
Undervejs i konfigurationen har du naturligvis altid mulighed for at tilpasse konfigurationen til dine specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation.
 
Navn: Niko Detector Tool
Udbyder: Niko-Servodan A/S
Tlf.: +45 7442 4726
 
Download App:
 

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere