App-guide

Niko | Niko Detector Tool

Niko Detector Tool
Med Niko Detector Tool kan du konfigurere sensorer på en helt ny og intuitiv måde. Du installerer appen på din smartphone, og derefter kan du konfigurere sensorer helt uden brug af andre hjælpeværktøjer som PC, fjernbetjening eller lign. Det er derfor hurtigt og enkelt at konfigurere dine sensorer, også når der indgår avancerede funktioner som multizone, dag/nat-funktion, flere lysscenarier mv. Konfigurationen overfører du til sensor via en IR-dongle i telefonens jackstik.

Trin for trin guide
Niko Detector Tool giver dig en brugervenlig oplevelse. I appen er der defineret en lang række løsninger, som man typisk arbejder med til hverdag. Du vælger den ønskede funktion, og bliver derefter automatisk guidet igennem konfigurationen trin-for-trin.

App sikrer ensartethed
Undervejs i konfigurationen har du naturligvis altid mulighed for at tilpasse konfigurationen til dine specifikke behov og ønsker. Disse tilpasninger kan gemmes i appen til senere brug. Det sikrer ensartethed ved konfiguration af flere lokaler, ligesom det efterfølgende letter udarbejdelsen af den lovpligtige dokumentation.
 
Navn: Niko Detector Tool
Udbyder: Niko-Servodan A/S
Tlf.: +45 7442 4726
 
Download App:
 

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Niko har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Nikos løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Nikos produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.Niko har en stærk landsdækkende organisatio…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere