25.04.2014

Nilan overtager svensk datterselskab

Nilan A/S har per 1. marts 2014 overtaget ejerskabet af Nilan Sverige AB. Ved Nilans overtagelse af Nilan Sverige AB vil der ske en central styring med flere kræfter bag, som kan assistere med den daglige vedligeholdelse og service i Sverige.

Nilan A/S har per 1. marts 2014 overtaget ejerskabet af det svenske datterselskab Nilan Sverige AB fra Fredrik Engdahl. Ved Nilans overtagelse af Nilan Sverige AB vil der ske en central styring med flere kræfter bag, som kan assistere med den daglige vedligeholdelse og service i Sverige.

Herved bliver det muligt at vedligeholde det eksisterende marked i Sverige samtidig med, at der sker en fortsat markedsudvikling. Ved overtagelsen af Nilan Sverige AB, sker der samtidig yderligere fremskridt i Nilan A/S’ vækstplan med at være etableret via egne selskaber på nærmarkederne i Skandinavien og Tyskland.

Nilan vil fremadrettet fokusere på fortsat vækst i Sverige, hvor fokus er på at øge markedsandelen og markedsføre Nilans produktprogram inden for ventilation, varmepumpepumper og luftfordeling til etagebyggeri og typehusfirmaer.

Nilans nordiske Salgsdirektør Brian Hansen bliver ansvarlig for Nilan Sverige AB, og der søges i øjeblikket efter en Key Account Manager til Sverige, som skal stå for den fortsatte markedsudvikling. 

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere