13.09.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

NIRAS’ nye innovationshub skal udvikle fremtidens grønne tech-virksomheder

NIRAS Green Tech Hub kan huse op til 100 iværksættere i vibrerende innovationsmiljø, hvor der er mulighed for sparring med NIRAS’ mange eksperter og kunder.

Den 9. september slog NIRAS Fonden dørene op for det nye NIRAS Green Tech Hub, et innovativt fællesskab i NIRAS’ hovedkvarter i Allerød for små og mellemstore tech startups med ambitioner om at udvikle bæredygtig teknologi.

”Ambitionen er at skabe og udvikle et miljø, hvor bæredygtige og innovative idéer fødes og udvikles til glæde for både NIRAS’ forretning og iværksætterne i den nye Green Tech Hub”, siger CEO & Founder Kresten Kloch.

Målet er, at NIRAS Green Tech Hub skal være et sted, hvor virksomheder har mulighed for at udvikle deres teknologiske idéer fra at have et produkt og et par kunder, til at have en fornuftig forretning inden for nogle år.

Der er plads til omkring 35 startups eller 70-100 iværksættere i NIRAS Green Tech Hub. Nogle af de virksomheder, der snart flytter til hovedkvarteret i Allerød, er blandt andre CPH Farmhouse, der dyrker salat og urter ved vertical farming, og AquaReg, der rådgiver virksomheder i vandindustrien med mere bæredygtige forretningsmodeller og produktionsflow.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere