31.07.2018  |  EL  |  Branchen

NMT El-Service opkøber el-installatør i Ebeltoft

Den århusianske el-installatør NMT El-Service overtager fra 1. august Klaus Rønn Aut. i Ebeltoft.

NMT El-Service udvider forretningen med købet af el-installatør Klaus Rønn Aut, der har hovedsæde i Ebeltoft. Det sker efter Klaus Rønn, virksomhedens grundlægger, vælger at trække sig tilbage efter 25 år ved roret.

Men det er ikke noget, som kunderne vil lide under, lover Niels Martin Thomsen, der driver NMT El-Service, der har hovedsæde i Århus.

”At NMT El-Service tager over i Ebeltoft er helst ikke noget kunderne skal mærke noget videre til. Klaus har over mange år opbygget en sund og solid virksomhed med fokus på elinstallationer i forbindelse med ny- og ombygninger. Vi ønsker at fortsætte og videreudvikle forretningen i samme gode ånd”, forklarer han.

Læs også: Flere end nogensinde arbejde i installationsbranchen

Faktisk mener både Klaus Rønn og Niels Martin Thomsen, at den nye aftale giver kunderne i Syddjurs en række fordele.

”Vi knytter en fast mand til området, så kunderne vil opleve den samme gode service, som de har været vant til med Klaus. Derudover får de direkte adgang til flere dygtige folk og en bredere vifte af tekniske kompetencer. For eksempel kan vi fremover assistere på større projekter ligesom vi for eksempel råder over specialister inden for energioptimering, varmepumper, antenneanlæg og netværk", siger Niels Martin Thomsen

Overtagelsen sker med virkning fra 1. august. 

- EST
 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere