10.09.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

NOIKLX® 90 kampagne uge 37+38

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få mere at vide hos din elgrossist.

Køber du  NOIKLX® 90 pakken får du det smarte søgefjedersæt ”Cable Scout Deluxe” med i pakken. NOIKLX® 90 pakken leveres i ringe á 100 meter(3G1,5 (800 m), 5G1,5 (400 m) 5G2,5 (200 m))

Cable Scout Deluxe gør det nemt for én elektriker at trække kabler hen over forsænkede lofter eller rundt i skillevægge. Se mere her.

Tilbuddet gælder kun til og med fredag den 21. september 2018, så længe lager haves. Få mere af vide hos din elgrossist.

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere