07.04.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Indspark: Nominering: Årets læreplads

Da Geovent er en af de virksomheder, der uddanner flest elever og lærlinge i vores region, er vi blevet nomineret som "Årets læreplads" af Dansk Industri.

Hos Geovent tilbyder vi praktikanter, trainees og lærlinge en mulighed for at udvikle deres færdigheder, hvilket er en vigtig måde for os at tage socialt ansvar på.

Vi tilbyder vores praktikanter et program, der giver en bred vifte af færdigheder samt en generel forståelse af, hvad der er vigtigt som medarbejder i en virksomhed.

Det er en del af vores kultur, at vi er alle lige, hvilket også gælder for vores elever og lærlinge. Alle taler med alle, og hvis du har et problem, kan du lige så godt drøfte dette med den administrerende direktør som med en kollega.

Philip, på billedet, startede som smedlærling for et år siden. Han har bl.a. hjulpet med at fremstille vores nye ø250 mm slangerulle.

For yderligere oplysninger kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

Mere fra Lise

Lise Cramer

  • Geovent
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere