20.09.2021  |  EL  |  Energi

Norlys i partnerskab med internationale ladestanderleverandør EVBox Group

Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys og energi- og telekoncernens nye strategiske samarbejdspartner EVBox Group.

Det er nu kommet flere ladestandere på banen.

Norlys og EVBox har indgået et stærkt strategisk partnerskab, hvor nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger for både privat- og erhvervskunder bliver det fælles omdrejningspunkt. Derfor vil de opsætte 300.000 ladestandere frem mod 2030.

”Som andelsselskab er det naturligt for os at tænke i denne nye vigtige infrastruktur, samt hvordan vi igennem partnerskaber kan være med til at sikre et grønnere Danmark. Men vi ser også ind i et intenst teknologikapløb, hvor dem med de stærkeste løsninger er dem, der sætter landkortet af ladestandere”, siger Mads Brøgger, direktør for Norlys Energi.

Derfor er han glad for samarbejdet med EVBox, som han mener, forstår kernen i den grønne omstilling. Og EVBox, ser ligeledes Norlys som en stærk samarbejdspartner.

”Der er ingen tvivl om, vi sammen kan skabe gode ting til gavn for de danske kunder”, siger Bram Poeth, der er Kommerciel Direktør i EVBox.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere