22.06.2021  |  EL  |  El-materiel

Norlys kaster sig over ladestandere

Antallet af el- og hybridbiler vil stige markant over de kommende år. På den baggrund etablerer Norlys nu et nyt forretningsområde, der skal sikre nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger.

I fremtiden vil der stå Norlys på flere af ladestanderne i danskernes indkørsler, og på de danske arbejdspladser. Med ambitionen om over 300.000 Norlys-ladestandere i 2030 etablerer Norlys nu et nyt ambitiøst forretningsområde, der ligger naturligt i forlængelse af Norlys’ visioner om at være aktivt deltagende i den grønne omstilling.

Med en stærk værdikæde fra landvindmøller, som producerer den grønne energi, og hele vejen ud i forbrugernes stikkontakter er vejen banet for etablering af et forretningsområde for ladeløsninger til el- og hybridbiler hjemme hos kunderne privat såvel som på arbejdspladsen.

”Paradigmeskift til vedvarende energi og regeringens udspil om el- og hybridbiler betyder, at vi i de kommende år vil se et massivt behov for grønne løsninger - et behov, som Norlys tager medansvar for og ønsker at bidrage betragteligt til”, siger Anders Eldrup, der sidder i bestyrelsen for Norlys Energi.

Et naturligt skridt

Norlys leverer i dag grøn strøm til 600.000 privatkunder og mere end 50.000 erhvervskunder. Ladestanderløsninger er derfor et naturligt næste skridt for energi- og telekoncernen.

”Det er vores opgave at levere de grønne energiløsninger, som kunderne efterspørger. Og ikke alene er vi stolte af at levere grøn strøm til vores kunder, men nu kan vi også sikre økonomisk attraktive ladeløsninger til både vores privat- og erhvervskunder”, siger Mads Brøgger. Han er sikker på, at kunderne vil tage godt imod de ladekoncepter, virksomheden kommer med.

Det forventes, at de første ladestandere vil være i drift kort tid efter sommerferien.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere