12.02.2018  |  EL  |  Belysning

Normasym besøger Dubai

Indhold fra partner Hvad er dette?

For anden gang på blot tre måneder har Normasym besøgt Dubai. Formålet var at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

I takt med Normasyms hastige vækst har vi valgt at ekspandere til flere internaitonale markeder. Et af de mest interessante er emiratet Dubai, som Normasyms CEO, Rune Larsen, nu har besøgt af flere omgange.

På denne tur havde Rune adskillige møder hver dag, og han fik budt på flere store projekter. Hele turen er samlet i en vlog, som du kan se på Runes Youtube-kanal, the Entrepreneur Behind the Scenes, eller ved at klikke her.

Mere fra Normasym ApS

Normasym ApS

normasym.com

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere