07.11.2019 | Navnenyt

NOVENCO Building & Industry styrker Salg- og salgssupport af eftertragtede ventilationsløsninger i Danmark

Det er med glæde vi præsenterer at Martin Bo Olszak er tiltrådt stillingen som afdelingschef for Sales Support med fokus på at styrke vores relationer i det danske marked.
Martin har arbejdet de seneste 7 år i NOVENCO Building & Industry som Salgsingeniør, Service chef og senest Project Manager med fokus på Datacenter industrien.
Martin vil i sin nye funktion præsentere markedet for nye løsninger inden for bl.a. Brand, Carpark og ATEX-ventilation samt. promovere Zerax ventilatoren som kan gøre den store forskel når det kommer til energi effektivitet med virkningsgrad på op til 92%.

Kontakt Martin på telefon +45 55781253 eller på mbo@novenco-building.com       

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere