21.02.2019  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

NOVENCO fik besøg af Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med besøg af Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen i tirsdags, fik vi på NOVENCO Building & Industry i Næstved en sjælden mulighed for at fortælle en statsministerkandidat hvordan vi bidrager til den grønne omstilling.

Med besøg af Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen i tirsdags, fik vi på NOVENCO Building & Industry i Næstved en sjælden mulighed for, at fortælle en statsministerkandidat hvordan vi bidrager til den grønne omstilling.

Besøget indledtes med en kort fabriksrundgang, hvor Mette Frederiksen viste særlig interesse for NOVENCO medarbejdernes daglige arbejdsforhold, produktionsprocesserne og de udfordringer NOVENCO står overfor. ZerAx® ventilatorerne gjorde et godt indtryk og imponerede med energibesparelser på op til 50%.

Det grønne fokus i design og fremstilling samt den grønne formåen af vores produkter imponerede også og bidrog til et vellykket besøg. Mette Frederiksen fortsatte herefter tydeligt inspireret sin valgkampagnetur og med kendskab til menneskene på NOVENCO Building & Industry og vores grønne produkter

Tags:

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere