05.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Nu introduceres den installationsvenlige Resi9 CX el-tavle i 18 Modul

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric tilføjer nu Resi9 CX 18 Modul (M) som en del Resi9 CX-tavle-serien til boligen, som blev lanceret sidste år.

Schneider Electric tilføjer nu Resi9 CX 18 Modul (M) som en del Resi9 CX-tavle-serien til boligen, som blev lanceret sidste år.

Installationsvenlige tavler, der sparer monteringstid

Resi9 er Schneider Electrics omfattende serie af højkvalitets el-materiel til boliginstallationer, og CX-tavleserien byder på et gennemtænkt design med flere smarte detaljer, som letter elektrikerens arbejde og sparer monteringstid. Disse fordele gør sig naturligvis også gældene for den nye brede 18 modul tavle, Resi9 CX 18M: 

"Først og fremmest kan den dobbeltisolerede bagplade adskilles fra resten af tavlen, så elektrikeren nemt kan skrue pladen fast på væggen og føre kablerne igennem. Herefter er det nemt og hurtigt at fastgøre tavlen til bagpladen," forklarer Thomas Kvist, som er ansvarlig for tavlemateriel hos Schneider Electric Danmark. 

Aftagelige DIN-skinner  

Og der er flere på flere smarte detaljer, som alle er med til at lette arbejdet. Som gør det muligt for elektrikeren at samle og montere hver række komponenter på forhånd, fx på arbejdsbordet. Desuden har Resi9 CX mere plads under DIN-skinnen og en nydesignet jordklemme med fjeder. Og med 18 moduler i bredden er der rig mulighed for, at få plads til alle komponenterne på mindre antal af rækker. 

Elegant design 

Også på de ydre linjer skinner det tydeligt igennem, at Resi9 CX- tavlerne er nydesignet. Den hvide indkapsling skiller sig både ud med elegant afrundede hjørner og valget mellem frontlåg i hvid eller transparent plastic. 

Resi9 CX 18M fås i fire størrelser - fra en til fire rækker – så den passer tillangt de fleste boligstørrelser. ”..og hvis der er behov for større installationer, kan flere tavler bygges sammen med samlebeslag” siger Thomas Kvist. 

Læs mere på vores hjemmeside her

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere