07.08.2019

Nu kan du få kalibreret din Ideal LanTEK certificeringstester hos Elma instruments

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments har styrket samarbejdet med Ideal Networks og i fællesskab har vi oprettet et skandinavisk kalibreringsværksted hos Elma Instruments i Farum.

Derfor er det nu muligt at få kalibreret alle LanTEK II og III produkter hos Elma. Kalibreringskvaliteten er 100% den samme som leveres af Ideals laboratorium, bare med væsentligt kortere leveringstid.

Elma Instruments opererer med en leveringstid på 2-3 dage, hvor det tidligere kunne tage 2-3 uger – primært på grund af fragttiden til og fra Ideals værksted i England. Så med det nye setup, får kunderne ”foræret” 8-10 arbejdsdage om året - pr. instrument.

Med den nye aftale sikrer Elma og Ideal kunder mod eventuelle toldproblemer som følge af Brexit. Desuden falder prisen for kalibrering, da der ikke tilkommer omkostninger til forsendelse til England.

Elmas serviceteknikere er uddannet i kalibrering og test af Ideals LanTEK produkter og vil altid kunne råde og vejlede i brug og vedligeholdelse af produkter fra Ideal Networks.

Ved kalibrering hos Elma bliver alle instrumenter og tilbehør gennemgået og afprøvet, ligesom der altid installeres den seneste firmware version til instrumentet.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere