20.01.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du få tilskud til VVS-efteruddannelse

Virksomheder og medarbejdere kan få økonomisk tilskud til medarbejderes efteruddannelse fra VVS-kompetenceudviklingsfonden.

Ved OK 2020 aftalte parterne at oprette en vvs-kompetenceudviklingsfond med det formål at styrke mulighederne for udvikling af medarbejdernes kompetencer og beskæftigelse samt at styrke virksomhedernes udviklingsmuligheder. Det skriver Blik- og Rørarbejderforbundet i en pressemeddelelse.

Fonden åbnede for ansøgninger den 1. januar 2021. Medarbejdere og virksomheder kan således søge om tilskud til medarbejderes deltagelse i forberedende voksenuddannelse (FVU), i brancherelevante AMU-kurser, akademimoduler samt private kurser.

Virksomheder, der er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og virksomheder med en tiltrædelsesaftale med Blik- og Rørarbejderforbundet, kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejdere, der er omfattet af overenskomsten mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Du kan finde oplysninger om tilskudsmuligheder her.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere