27.06.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du finde 4000+ varer fra GN Belysning i KlarPris.

Indhold fra partner Hvad er dette?

GN Belysning har solgt produkter via KlarPris længe, men nu har de valgt at styrke samarbejdet, og integrere hele deres produktsortiment i KlarPris.

Samarbejdet betyder at KlarPris-kunder får en klar oversigt over GN Belysnings 4.000+ lagerførte varer, når de handler via KlarPris.

Med det store udvalg og skarpe priser er GN Belysning en leverandør som alle bør have slået til, hvis de køber belysningsprodukter! Du kan læse mere om GN Belysning her.

“GN Belysning er glad for at være en del af KlarPris Partnerprogram. Vi vil gerne være der hvor kunderne er, og samtidig kan vi følge med i, hvilke produkter vores kunder efterspørger. Det gør det nemmere at udvikle nye produkter” – Jørn Falck, Direktør og ejer af GN Belysning A/S.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere