21.05.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Nu kan du finde GROHE i KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE og KlarPris har indgået et samarbejde, så alle GROHEs produkter vil fremover være synlige med logo i KlarPris!

GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Virksomhedens produkter lever op til de mest kompromisløse krav i form af håndværk og funktionalitet, og har modtaget mere end 240 design- og innovationspriser. Læs mere om GROHE her.

“GROHE er en totalleverandør inden for sanitet, både til badeværelse eller køkken, hvor alt er  koordineret i et design der passer sammen. Vi vil gerne give vores kunder et godt overblik over vores brede sortiment, og det overblik kan KlarPris give dem!” – Torben Kjærgaard, Marketing Manager i GROHE.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere