19.09.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du finde nyheder fra Malmbergs i KlarPris’ webshop!

Indhold fra partner Hvad er dette?

3 nye produktområder fra Malmbergs kan fra dags dato købes via KlarPris!

Med 32 butikker i norden er Malmbergs et førende handelshus på det nordiske el-marked. Virksomhedens produktsortiment kendetegnes ved funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet til den rigtige pris. Sortimentet inkluderer blandt andet installationsmateriel, belysning, byggestrøm, værktøj og arbejdsbeklædning.


“I Malmbergs er vi glade for nu at kunne vise vores nye produkter frem via KlarPris. Det bliver spændende at følge, og vi ser frem til et godt samarbejde!” – Claus Borghegn, Adm. Direktør Malmbergs Elektriske A/S.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere