11.07.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du købe olie-, gas- og VVS-dele fra Winther Engros via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Winther Engros og KlarPris har indgået et samarbejde, som betyder at kunder fremadrettet kan købe olie-, gas- og VVS-dele via KlarPris!

Winther Engros har 20 års erfaring med engrossalg af olie-, gas- og VVS-dele, og er dermed specialiseret inden for alt der vedrører fittings, dele og reservedele. Virksomheden har langt over 4.000 varenumre, og har desuden dag-til-dag-levering af de varer, som de har på lager.

“Med KlarPris kan vi sprede budskabet om vores specialistviden indenfor olie- gas- og VVS-dele, og ligesom KlarPris har vi fokus på at skabe gennemsigtighed, og på at gøre det nemt for VVS-installatører og servicevirksomheder at handle online. Derfor passer dette partnerskab rigtig godt med vores strategi.” – Herman Kristensen, Direktør i Winther Engros.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere