07.05.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nu kan du købe produkter fra Strømberg via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Strømberg designer og producerer stilfulde baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked – og nu kan du købe dem i KlarPris!

Strømberg designer og producerer stilfulde kvalitetsbaderumsprodukter til professionelle, og især til projekter. De fleste af Strømbergs produkter kan købes med dag-til-dag-levering, også til byggepladser. Alle er velkomne til at kontakte Strømberg direkte med produktforespørgsler. Læs mere om Strømberg her.

“Mange installatører kender Strømberg som den førende leverandør af håndklædetørrere med matchende ventiler – også i private label. KlarPris vil dog ikke alene give klarhed om prisen, men også om Strømbergs brede sortiment af møbler, badekar, standard- og skræddersyede bruseløsninger m.m. – Howard Anderson, Salgsdirektør i Strømberg.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.
 

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere